diumenge, 31 de gener del 2010

One love- L'amor arreu del món

http://www.youtube.com/watch?v=4xjPODksI08

Aquí us deixo una petita mostra del projecte que fa uns anys va sorgir: "Playing For Change | Song Around the World".
Poca cosa cal dir d'aquest vídeo, ja que a cadascú li transmetrà una sensació més o menys intensa. He decidit compartir-lo perquè ,ja que el tema del blog son les petites coses de la vida que ens poden relaxar, alegrar o simplement arrancar-nos un somriure, crec que aquest vídeo aconsegueix fer-me sentir totes aquestes sensacions.

Gaudiu-lo i si he aconseguit fer-vos sentir alguna de les sensacions anomenades anteriorment, ja hem compensa.







dijous, 28 de gener del 2010

L'olor de la pluja

Hola de nou companyes i companys!

Avui m'agradaria parlar d'un fet tan característic com és l'olor de la pluja. És una sensació que tots percebem i que no sols ser un tema de conversa a l'hora de la cervesa.

M'he informat una mica i m'he trobat en que hi han moltes teories formulades respecte a aquest tema:

Primerament, aquesta olor potser deguda a les espores que habiten el terra i, l'humitat de la pluja, afavoreix la seva reproducció, cosa que produeix un despreniment d'espores oloroses que son percebudes pel nostre olfacte.

D'altra banda, he descobert que els llampecs també tenen una olor pròpia a causa d'uns elements químics.

Deixant de banda tot el tema científic, a qui no li agrada aquesta olor? S'ha demostrat que aquests olors produeixen alegria, felicitat i relaxació. I sembla mentida poder descobrir aquest fet ja que sempre he pensat que és un tresor que ens brinda la naturalesa poder gaudir d'aquest aroma i d'aquesta sensació embriagadora.

Tot plegat, quan tingueu de nou l'oportunitat de gaudir d'aquesta sensació, no la menyspreeu i aprofiteu-la, ja que veient tot el mal que li estem fent al planeta terra potser sigui una de les moltes coses que trobarem a faltar.

dilluns, 25 de gener del 2010

Somriure allarga la vida




Benvingudes i benvinguts al blog "El que tot seu creu".

M'agradaria que açò sigui l'inici d'un espai on poder compartir tot allò que ens produeixi felicitat, relaxació, reflexió i totes les emocions que ens puguin fer bé a tots.

Avui voldria compartir aquest tresor que ens ha deixat "Matt Harding" on ens ensenya que el mòn està més unit del que ens pensem. Veiem com recorre els indrets del planeta, transmitint-nos que, tot plegat, tots som iguals. Ja que independent de la religió, cultura, raça i color de pell tots reaccionem igual davant la felicitat.

Com a reflexió d'aquesta obra d'art, diré que sembla incert que no ens adonem del bé que ens podem fer tots plegats. Per què no ens aprofitem d'aquesta diversitat i aprenem uns dels altres?

Tots junts podem i, acabaré amb una frase (eslògan d'una iniciativa de la fundació "Isonomia"):

"No cerques la llibertat, construeix-la"